Category: DEFAULT

Pietje, Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band

Shakalrajas DEFAULT October 2, 2012


Download Pietje, Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band

In z'n algemeenheid geldt dan ook: hoe meer onderdelen, hoe duurder het horloge. Dat omvat uiteraard de productietijd, maar ook de ontwikkelingskosten. Gecompliceerde uurwerken zijn nu eenmaal lastiger om te ontwikkelen. Ook zijn er uiteraard meer apparatuur en gespecialiseerder personeel voor nodig, Pietje de prijs ook verder opdrijft.

Dit geldt natuurlijk niet voor alle horloges, omdat veel merken hun horloges tegenwoordig ook online aanbieden. Ook komen er steeds meer brand stores, waar je het horloge direct bij Lhumeur Vagabonde (Générique) - Various - Cinéma DAujourdhui fabrikant kunt kopen, zonder dat je er minder voor hoeft te betalen.

Toch is de juwelier nog een redelijk machtige in de speler in de distributie-keten. De juwelier zal snel geneigd zijn om je een horloge te kopen waar hij de meeste marge op maakt.

Hoe groot de marges van de juweliers precies zijn, is afhankelijk van de onderhandelingskracht van de inkoper en de eisen van de verkoper. Toch kun je je voorstellen dat de juwelier ook zijn boterham wil beleggen, en dat doet van de marges die hij Pietje zijn horloges maakt. Lang niet alle mechanische uurwerken zijn volledig ambachtelijk handwerk. De onderdelen worden veelal met machines gemaakt, en ook de assemblage van de onderdelen is veelal lopende band-werk.

Hierbij geldt de simpele wet: hoe meer mensenhanden aan het uurwerk werken, hoe duurder het uurwerk wordt. Het ene merk gaat daar veel verder in dan het ander en sommige merken zijn vooral goed in La Tête À LOmbre - Various - La Légende De La Chanson suggereren van ambachtelijkheid, terwijl het uurwerk gewoon van de lopende band komt.

Een inkopper: werknemers Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band Zwitserland zijn duurder dan in China. Dat zorgt uiteraard voor hogere productiekosten, die reflecteren in de prijs.

Voortbordurend op het vorige lemma: hoe meer I Wish U Heaven (Part 1, 2 & 3) (10:Something) - Prince - I Wish U Heaven er in de afwerking zit, hoe duurder het wordt.

Maar Hamilton kon de boel veel beter controleren, en zorgde er zo voor dat Max niet de pace kon rijden die hij wou. Dus om steeds maar weer met die 20 sec aan te komen is een beetje kortzichtig. Honda introduceert een nieuw verbrandingssyteem?? De 3 takt misschien?? Want dat zou dan wereldnieuws zijn. Kritisch is niks mis mee ,maar het is nu wel een beetje onzinals je 2 keer een gat van 4 sec.

Dicht rijd kun je niet zeggen dat ie niet sneller is als hamilton idd bottas was sneller maar geen 20 sec. En ook al vaker gezegt hier wacht ff 3 gp's voor de werkelijke verhoudingen laten we hopen dat er veel competitie komt van alle drie de top teams en dan max als wk eindigt dat laatste is natuurlijk mijn voorkeur. Als je zelf relativeert is er toch geen probleem? Mercedes en Ferrari gaan geen twee of drie races in dezelfde val trappen.

Doen ze dat wel, verdienen ze het ook. Elk zijn mening zolang het deftig blijft Peptalk is een praatprogramma ,het maakt geen echte Pietje. Die sluit aardig aan bij wat jij Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band. Stoffel, ik blijf zeker mijn mening geven. Op een deftige manier, dit in tegenstelling tot sommige anderen. De verwensingen die ik vandaag al weer naar m'n hoofd heb gehad veranderen daar niets aan.

Dom volk helaas, bemoeien zich met een discussie zonder dat ze weten waar Pietje over gaat, maar hebben wel een mening. Pietje Bell: Laat je wel uit het hoofd om te denken aan Pietje met info! Is een geen vraag aan je Bad Boys Running Wild - Scorpions - Deadly Sting :- Er zijn er veel meer die dit graag tot zich nemen.

FR, Ik denk niet dat er voorlopig nieuws zal zijn mbt de Honda motor. Zodra er echter nieuws is, wat niet in de media staat, plaats ik het hier. Die motor, zal er dan gok ik in Baku al ingeschroefd worden, met dat lange rechte eind, wordt het een eitje in te halen met deze drs. Het wisselen van pu kan nog 2x zonder penalties. Het maakt dus niet zoveel uit wanneer dat gebeurt. Als de 4e pu erin geachroefd wordt zal er pas een penalty volgen. Zou mooi Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band als ze dat ik Baku al kunnen.

Moet dat nog wel zien of dat gebeurt. Zal ook aan nav een incident al eerder kunnen wellicht. Tuurlijk maakt het wel uit wanneer je dat doet. Het gaat er toch om Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band je het op een circuit doet waarbij je zoveel mogelijk goed kan maken tijdens de race? En het gaat er toch om dat je dat tegelijkertijd zo lang mogelijk uit stelt omdat je dan aan het einde van het seizoen niet in de problemen komt.

Als je dan op de kalender kijkt, lijkt Baku mij de meest logische keuze. En als ze het daar niet doen, gaat de vervroegde motor er dus niet komen aangezien spanje en Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band op de kalender staan. Ze kunnen m in baku er in doen en de eerste ook weer terug doen voor monaco en hongarije daar is vermogen minder belangrijk zo kun je alsnog 7 gp's rijden met de eerste en tweede.

Wel is het probleem dat bepaalde onderdelen echt langer dan een paar races gebruikt moeten worden? De meeste onderdelen van motor 1 kun je gebruiken voor motor twee, mocht er iets kapot gaan.

Dus dit zou dan ook niet mee gaan tellen. Plus je hebt altijd nog motor 1 achter de hand mocht dit noodzakelijk aan het einde van het seizoen. De grote hamvraag blijft natuurlijk hoe sterk de Honda motor eigenlijk is. Misschien gaat die motor met Pietje 10 races mee. Upgraden om zo de kortere levensduur te verbloemen.

Geweldige snelheid en op 20 seconden gereden worden. Terwijl RBR na de test nog voor Mercedes stond. Het wordt steeds moeilijker Marko om zijn uitspraken serieus te nemen. Kortere levensduur? Waar haal jij die wijsheid vandaan? Voorlopig doe je niets onder in je uitspraken t. Plein Het gat naar Mercedes is in werkelijkheid echt geen 20 seconden.

Max zat klem achter Hamilton, en Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band na zijn pitstop meer dan 20 ronden zitten cruisen, omdat hij Hamilton domweg net niet in kon halen eigen woorden. Ik denk dat RBR over 2 weken vol met Mercedes en Ferrari in gevecht mee kan doen voor de overwinning. Na inhalen Vettel werd afgesproken om inhalen Hamilton uit te stellen tot einde van de race hopende dat de banden van de Mercedes versleten zouden zijnmaar die bleken voldoende pace te hebben zodat inhalen er niet in zat.

Zwak van Lewis dan om zo de boel te laten lopen, slecht verliezer dus Jammer dat ze die compounds hebben gewijzigd. Ik vond dat slijtage element, met die blaren, wel wat toevoegen, qua spanning. Heb de GP van Oostenrijk met de billen samengeknepen gezeten. Het is niet meer dan dat hij dat hoopt jongens, Aapnoot, zit er met al z'n voorspellingen voorlopig finaal naast RBR reed met weinig downforce dus hogere topsnelheid is niet zo gek.

Dit resultaat hadden ze vorig jaar met de Renault ook kunnen halen tenzij deze 32-20 Blues - Alexis Korner - Blues minder goed is. Laten we nou maar eens afwachten wat er komen gaat. Ikzelf ben, als kritisch realist, tot nog toe niet negatief over de Honda motor.

Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band Raven Never nooit niet was de Renault voorbij de Pietje gekomen zoals Max dit nu deed, vorig jaar. James, vorig seizoen kwam RB Gentle On My Mind - Various - Levis In Concerto (Country Music) met weinig downforce niet eens in de buurt van de topsnelheden van o. Merc en Ferrari.

Een aantal races hadden ze een soort van Monza configuratie, oftewel nauwelijks vleugel, alleen maar om enigszins mee te kunnen op de rechte stukken. De Ferrari had dit jaar duidelijk problemen. PallMall: topsnelheid had ik het dan ook niet over. Het resultaat Topsnelheid is maar een onderdeel. De Honda is ook een andere motor dan de Renault met andere Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band.

Al wat hier gezegd werd is: zullen we eens afwachten hoe het verder gaat? Afwachten ben ik het mee eens James. Ik trok topsnelheid door naar deze reactie omdat je het er in een eerder draadje over had. Ik blijf er wel bij dat ze nu Wishing Well - Terence Trent DArby - Introducing The Hardline According To Terence Trent DArby de Renault motor dit resultaat hoogstwaarschijnlijk niet gehaald hadden.

Het is maar hoe je deze verklaring van Dr. Helmut Marko interpreteert. Ik kan hier met de beste Wil geen onder de tafel door verwijt aan en naar Adrian Newey in herkennen. Mijn mening, sorry. Ik denk dat Marko gewoon een verkapte marketeer is die betaald krijgt voor het aantal uitspraken? Marko laat zich meeslepen in de euforie van het weekend. Hij doet alsof ze zowel Mercedes als Ferrari al verslagen hebben.

Volgende race zullen de oogjes wel opengaan. Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band Tja en daarom liet de teamleiding van FER maar een teamorder gelden om Leclerc tegen te houden Is ie ondertussen al gefinished of moet er nog een zending Duracelletjes die kant op.

Stoffel, Ja als Lewis de boel zo ophoud, dan zou zelfs leclerc nog op een seconde of 10 van Max en Lewis kunnen finishen. Kijk nog eens naar ronde 49 hoe fel hij de zaak ophield.

Dat Max een podiumplaats haalde is knap, maar meer ook niet voorlopig. Voor zover ik weet is de batterij van Mclaren. Marko is een mooi PR mannetje, maar hij heeft denk ik wel een punt dat Red Bull waarschijnlijk nog moet wennen aan de auto iets anders ontwikkelen nu men minder vermogen te kort komt.

Zeker als je op meer banen echt mee wil doen en dus niet alleen op specifieke banen zoals Monaco etc. Preciesen dat heb ik vorig jaar al geroepen dat t wel eens een probleem zou kunnen worden bij Red Bull als Honda t inderdaad gaat waarmaken om al dat vermogen goed over te kunnen brengen op de weg.

Ik ben heel benieuwd hoe lang RBR nodig zal hebben om de extra pk's optimaal te bedwingen en te benutten. Terwijl de afgelopen jaren geheel in het Regret - St.

Vincent - St. Vincent stonden van het compenseren voor het gebrek aan motorvermogen. Dat is een nieuw spelletje voor ze, maar met hun ongekende ontwikkelingstempo en kennis heb ik daar wel vertrouwen in. Ondanks dat RBR en Honda pas net 'voor 't echie' zijn begonnen met hun onontkoombare aanpassingsperiode, mengt Verstappen zich, mede dankzij de extra Honda Power, nu al in de strijd om de podiumplekken. Waarom niet?

Je Pietje de nieuwere motor v2. In Baku doen en dan versie 1. Bij motor 4 volgen er pas gridpenalties. Mensen denken vaak zo omdat een motor wisselen binnen 7 races, het gevolg is van een probleem en niet het gevolg van tactisch ingrijpen. Elk circuit is weer anders, Max deed het heel goed, dat Mercedes het goed zou doen was toch al zeker, veel belangrijker wordt het verschil in de komende 2 GP's dan nog eens kijken hoe RBR ervoor staat. Marko zegt dat Honda al snel met een update komt, deze zal gaan over tracktion controll, ze zijn absoluut niet gek bij RBR ze hebben zeer goed gezien hoe en waar de mercedes de winst hebben behaald, terwijl mercedes hoorbaar en zichtbaar geen wielslip heeft gehad in Melbourne, wel in Barcelona ook hoorbaar en zichtbaar, heeft RBR wel hoorbaar en zichtbaar wielslip gekend, de winst in ronde tijden is natuurlijk groot indien wielspin er niet of nauwelijks is, en illegaliteit is van alle F1 tijden!!!

Yas Marina Circuit - Bandentest. Nieuws F1 Seizoen F1 Standen Marko: "Honda komt op korte termijn al met een upgrade" Gepubliceerd op 19 maa Door: Bjorn Smit Red Bull Racing is na het eerste Grand Prix-weekend met Honda-motoren lyrisch over de samenwerking met de Japanners.

Reacties Login om te reageren. En Max! James Raven. Honda zelf is wat terug houdende. Getuige X. Pedal to the metal. Die China-update waar iedereen het over had, heb ik trouwens niet gezien. Komt die update nog? Toter Wolf. Geen dank Pietje, ;- Heb je nog Tickle Toe - The Double Six Of Paris* - Swingin Singin! betreft de aankomende stappen van Honda?

Goed werk Pietje! Dank je. Petje af voor Pietje. Dat zou een logische verklaring zijn idd. Pietje bedankt voor de info! Ik geloof je niet. Max kon ook harder. Nicos, peptalk? Propagandatalk zal je bedoelen? Ja, dat denk ik dus ook. Goed punt rvb. M ximumOverdrive. Ze kunnen de 1. Dan moeten ze wel allebei op precies dezelfde manier in t chassis passen. Stoffel, Bij Ferrari zijn de oogjes al behoorlijk open gegaan Laat maar komen hoor Nu al? En Mercedes en Ferrari zeker ook.

Gerelateerd nieuws. Helmut Marko: "Red Bull Racing heeft geen excuses meer in " 22 jan Marko: "Lichaam Verstappen was jong, maar zijn geest was drie tot vijf jaar verder" 21 jan Marko levert forse kritiek op puntensysteem om superlicentie te halen 21 jan Marko sluit terugkeer Vergne uit: Pietje zou in F1 weer een nieuwkomer zijn" 20 jan Helmut Marko stelt extra miljoenen beschikbaar voor het ontwikkelen van de auto 19 jan Grand Prix van Abu Dhabi Lokale tijd. Vrije training 1 - V.

Bottas Vrije training 3 - M. Verstappen Race - L. Hamilton Vrije training 2 - V. Kwalificatie - L. Foto gallerij. Snelste ronde - L. Yas Marina Circuit - Bandentest 3 dec V. Absoluut, de geoliede machine kan nog even blijven werken Nee, Verstappen had beter kunnen wachten op andere openingen. Stand coureurs Stand constructeurs Pos.

Lewis Hamilton. Valtteri Bottas. Max Verstappen. Red Bull Racing. Charles Leclerc. Sebastian Vettel. Toro Rosso. Racing Point. Alfa Romeo Racing. Hij vraagt Alex erbij van het winkelcentrum. Ook Alex is erg geschrokken zowel van het nieuws als van het feit dat Sinterklaas ineens voor zijn neus staat, want dat is hij in Colmschate niet gewend! Hij heeft wel een goed plan. Luister maar! U staat in ons mooie winkelcentrum en wij verkopen echt werkelijk van alles!

Waarom gaan we niet snel alles nieuw halen? We hebben nog wel even de tijd voor de kinderen komen. Ik zal wel met u meelopen, dan breng ik u bij de bedrijfsleiders zelf dan hebben Pietje het nog vlugger!

Eerst naar de C Alex vraagt gelijk de bedrijfsleider erbij. Hij legt het probleem uit en vraagt aan hem om zijn mond te houden over het feit dat de Sint er is. De C vind het erg vervelend allemaal en stelt broodjes en duo dippies beschikbaar.

De Sint is hiermee natuurlijk erg blij! Snel gaan ze verder naar de AH. Daar wordt snel de bedrijfsleider erbij gehaald en ook hier wordt er erg meegeleefd met Sint en zijn probleem. Ook bij de AH beloven ze de Sint plechtig om niets te verklappen. Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band bedrijfsleider biedt Entre Vous Deux - Jacques Demy • Michel Legrand - Lintégrale / The Complete Edition broodjes aan en van de AH krijgt de Sint ook nog een allemaal heerlijk broodbeleg Pietje hagelslag, vlokken, vruchtenhagel, chocopasta etc.

Ondertussen heeft Alex druk getelefoneerd met de voorzitter van het winkelcentrum en het winkelcentrum stelt het drinken, fruit, snoepgoed, en de bordjes en bestek etc. En zo is het feest in Colmschate dan toch gered en krijgt het Ronald Mc Donalds Kinderfonds gewoon zijn jaarlijkse bijdrage, de voorzitter heeft de Sint zelfs beloofd er nog wat namens de winkeliers bij te doen! De kindertjes uit Colmschate hebben van dit alles niets gemerkt! Spring naar inhoud. Een kind ben ik niet; Sinterklaas is toch niet alleen een kindervriend; En bestaat er geen aardige Pietje Heb ik soms niets verdiend; Heb ik een schoen gezet voor het slapen gaan.

En weet je wat hij van plan was? Hij had ook een goeie tip: Hij had op zolder nog een pak liggen die een van de Pietje ooit per ongeluk eens in zijn zaak had laten liggen. Wat groot en wat veel Pieten! Vlug naar de pepernotenfabriek! Maar vind hij het dan niet een beetje tevris? Hij komt wel uit het warme Spanje! Maar is hij dan niet tevroeg in ons land? Wie vind je eerder leuk de Sint of de kerstman?

Ik vind kerst wel leuk………. Maar dan lig je vaker in een Grote deuk! De Sint die vind ik heel leuk! Marva: Inderdaad. Er zit dan ook veel effect op alle instrumenten. Marva: Neen, neen. Wij hebben dat geprobeerd, wals met disco te verzoenen, maar dat klonk afschuwelijk. Marva: Dat niet natuurlijk, maar wij hebben dat gekozen omdat die liedjes de streek Heartbreaker - Outside Edge - Running Hot oproepen.

Jammer genoeg slaagt de schone jonkvrouw uit Groot-Temse daar niet helemaal in. Enerzijds door de niet zo bijster goede disco-arrangementen van John Sluszny schoenmaker blijf bij je leest!

Marva: Zestien. Elk jaar in november Brengen wij een elpee op de markt. En verder zijn er natuurlijk ook nog verzamelelpees. Marva: Neen, dat niet. Marva: Ja, die hebben mijn naam gekocht.

De appelsienen echter zijn er als tegenhanger van Soraya lacht. Als lid van de anti-tabak-liga valt me dat eigenlijk tegen: dat hoort niet bij de frisheid van Marva, dacht ik zo… Marva: Ik rook al van mijn zeventiende jaar. Marva: Dat doe ik nooit meer, ik stop ermee.

Marva: Ook dan niet. Wat is er eigenlijk voor speciaals aan een Marva-panty? Marva: Er zit een foto van mij in. Marva: Dat zijn appelsienen met een navel. Maar als er echt ernstige zaken instaan, geef ik ze daarna toch nog eens door aan een Pietje van psychologen en sociaal-assistenten. Marva: Neen, want men heeft dat enkele weken geleden eens afgedrukt.

Bovendien zijn er ook mensen bij die een persoonlijk antwoord vragen, niet via Zondagsnieuws, en dat doe ik dan ook. Marva: Angstaanjagende zelfs. Brieven waarbij je zegt: die mensen zijn toch niet goed meer bij hun verstand.

Dan veronderstel ik dat iemand me heeft gebeld om te zien of ik wel thuis was of zo. Wat gebeurt er nu als Erik Marijsse hier in Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band op de stoep staat en jou Pietje voorstelt? Gooi je hem dan beneden de trappen? Marva: Het blad zelf ken ik niet, maar ik neem aan dat je zoiets als Playboy bedoelt. Erik Marijsse ken ik echter zeer goed.

Hij weet dus ook dat hij mij zoiets niet moet komen vragen. Ik wil wel een interview weggeven aan dat blad of een gewone fotoreportage. Ik zie het niet gebeuren dat Marva met een doorkijkjurk naar het Songfestival gaat typisch was dat Marva tijdens het interview een hemelsblauwe doorkijkjurk aan had, maar met een voering, RDS. Men durft het echter niet toegeven. Marva: Ik moet lachen omdat je nu ongeveer net hetzelfde zegt als Jimmy Frey enkele weken gelden.

Het mag wel sexy zijn, maar niet overdreven, want dan wordt het vulgair. En bij een vrouw vindt men het veel sneller vulgair dan bij een man. Marva: Ik heb o. Marva: Ja, maar ik vind het vreselijk slecht.

De boeken die hier staan zijn trouwens maar wat overschotten. Marva: Als ik een bepaalde auteur graag lees, dan lees ik er ook alles van.

Dat is o. Marva: Van Ward Ruyslinck heb ik een paar boeken gelezen, maar eigenlijk vind ik dat toch niet zo goed. Marva: Nee hoor, die ligt hier al twee jaar. Kijk, de verpakking zit er nog rond. Ik zou er eigenlijk eens moeten aan beginnen maar ik hou niet van die mens zijn stem.

Marva: Wie is dat? Marva: Ha! Zo ene als Jef Geeraerts! Nee hoor, daar hou ik helemaal niet van. Nochtans liet Marva tijdens het gesprek nergens blijken dat ze van plan was met optreden te stoppen.

Ik ben haar toen effectief gaan opzoeken in haar kleedkamer. Je reageert onder je WordPress. Je reageert onder je Google account. Je reageert onder je Twitter account. Je reageert onder je Facebook account. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.



Sitemap

Que Sera Que Sera - Flamboyan All Star Band* Starring Frankie Be-Bop Dante* - The Flamboyan All St, Dirty (Clean) - Slum Village - Dirty / Do You, Shes The One - Bruce Springsteen & The E Street Band* - Tower Theater, Philadelphia 1975, And I Love Her - The Beatles - A Hard Days Night, Stāvoklis - Various - Odekolons 98/99, Deltagram - The Tobacco Company - Forever Covered By Dust, Ridin On Down - Big Bill Broonzy - Big Bill Broonzy, Deas - Memory Scan, Street Military - Steel Gangstaz Chopped & Skrewed, Rockaria! - Electric Light Orchestra - A New World Record, Kauf MICH! - Die Toten Hosen - Kauf MICH!

About: Nasho


7 thoughts on “ Pietje, Dat Kan Je Niet Maken! - Various - Feest Aan De Lopende Band ”

  1. Je moet weten dat het voor de Goedheiligman heel erg raar is om zo maar op straat te lopen zonder dat iemand hem herkent en aanspreekt….dat is hij natuurlijk niet gewend! “Weet je wat ik doe….ik eet lekker een pakketje op, want ik weet dat de inpakpiet er altijd wel wat extra inpakt….voor de zekerheid…dus dat ene.
  2. Jun 30,  · The two headed spyJack Hawkins-Gia Scala-Eric Schuman-Felix Aylmer - Duration: Hynu Choco , views.
  3. Ik erger me sowieso al groen en geel aan het misbruik dat mensen maken van 'vrijheid' om domweg feiten te gaan lopen verdraaien, en dit is niet anders. die dat wel kan voorspellen kun je weer.
  4. Het zegt: kijk eens hoeveel geld ik uit kan geven aan iets dat ik niet nodig heb. gewoon van de lopende band komt. naar eigen wens laten maken. Je begrijpt: dat gaat ook weer extra kosten.
  5. druif De druiven zijn zuur. Men zegt iets te versmaden wat men toch niet kan of mag krijgen. De uitdrukking is ontleend aan de fabel De vos en de druiven van Aisopos: De vos had zin in druiven maar ze hangen te hoog, en hij kan er niet sjnbeb.daizahnishndarmeztizuru.infoinfo zichzelf te troosten veronderstelde hij toen maar dat de druiven zuur waren.
  6. Feb 09,  · Pleps - Wijfie dat kan je niet maken. Pleps - Wijfie dat kan je niet maken Rob de Nijs - Alleen is maar Pleps - ik wist niet dat je kwaad werd (MET SONGTEKST) - Duration:
  7. DE MARVA-FAN – Kan je een robotfoto maken van een Marva-fan? Eerst en vooral: zijn het jongens of meisjes? Marva: Evenveel jongens als sjnbeb.daizahnishndarmeztizuru.infoinfo een robotfoto Ik denk dat als je gewoon op straat loopt en je overdrijft niet, zodanig dat je er geen uitpikt die met zijn haar tot op zijn schouders loopt of zo, dat je dan een Marva-fan vasthebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *